Meer rendement met opvallende consumenten spaaracties

PromUnique BV is een retail promotie bureau dat zich richt op het organiseren van consumenten spaaracties. Dit zijn niet alleen de zeer succesvolle voetbal- en sportplaatjesacties.

Wij zorgen met al onze acties voor een extra beleving, die wij in elke winkelomgeving weten te creëren.

Dit doen wij door een opvallende vormgeving van al onze uitingen, en het inzetten van hoogstaande technische producties. Wij prikkelen waar mogelijk en nodig de zintuigen van de consument, en creëren daarmee een omgeving die indruk maakt, en aanzet tot versterkt koopgedrag. Wij voeren verschillende soorten acties uit zoals, Voetbalplaatjes acties, Sportplaatjes acties, de actie “Op weg met …..”, Dierenplaatjes acties, Clubsparen, Sponsoracties met scholen, en geheel nieuw onze Theateracties, maar ook verzorgen wij uw folders en flyers gedurende het gehele jaar.

In alle gevallen zal PromUnique met de ondernemer een actie op maat realiseren, waarbij maximaal tegemoet gekomen wordt aan de individuele wensen van de ondernemer en de lokale situatie.

Onze werkwijze

PromUnique BV heeft bewust gekozen voor een beperkte groep vaste collega's. Per project vormen wij projectteams die samengesteld worden op basis van de benodigde kennis en ervaring, om een project aan de door ons gestelde kwaliteitseisen te laten voldoen. Hiermee houden wij onze kosten laag, de flexibiliteit hoog en kunnen wij snel schakelen bij onze soms grote projecten. Betrouwbaarheid staat binnen onze werkwijze bovenaan, onze afspraken komen wij na en de gewenste kwaliteit wordt gehaald.

Waarom PromUnique?

  • PromUnique verzorgt uw retail promotie en neemt u het regelwerk uit handen.
  • U als ondernemer bepaalt met wie en hoe vaak u actie voert.
  • Alle benodigde winkelmaterialen worden verzorgd door PromUnique. U bepaalt welke u wilt gebruiken.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen van PromUnique. Voer uw gegevens in en u ontvangt onze mailing.