• img0
 • img0
 • img0
 • img0
 • img0

Lopende acties

Op deze pagina informeren wij u over  de lopende projecten van PromUnique BV.  Bekijkt u deze pagina regelmatig en u blijft op de hoogte van nieuwe projecten en acties die zijn gestart en welke door ons zijn ontwikkeld om ook in uw supermarkt in te kunnen zetten. Wij willen d.m.v. continue ontwikkeling en vernieuwing een vaste partner zijn op uw winkelvloer met onze consumenten spaaracties, POS materialen, folders en flyers en "Op maat" voor u geschreven acties.

 • img

  Voetbal- en Handbal plaatjesactie bij SPAR TIJMS Ursem

  Een plaatjesactie met Handbal en Voetbal van Sportclub Dynamo in Ursem. Bij deelname ontvang je een zeer bijzonder spaaralbum. Bij elke 10,00 euro boodschappen krijg je een gratis zakje plaatjes. Extra gratis zakjes bij actie producten.

  Lees meer
 • img

  Voetbalplaatjesactie Albert Heijn Zeewolde

  VV Zeewolde neemt deel aan de voetbalplaatjesactie bij Albert Heijn . Alle leden van VV Zeewolde zijn op de foto gegaan. In een prachtig vormgegeven album kunnen zij gedurende acht weken de plaatjes sparen voor hun album. De plaatjes en het album zien er geweldig uit. De actie loopt van 2 april tot 27 mei 2018

  Lees meer
 • img

  Voetbalplaatjes actie bij EMTÉ Steert in Oldebroek

  Supermarkt EMTÉ Steert uit Oldebroek organiseert een voetbalplaatjes spaaractie met voetbalvereniging OWIOS. 508 leden van de vereniging zijn gefotografeerd en de plaatjes worden verzameld in een prachtig full colour album. Het album is gratis en de zakjes met plaatjes worden gratis weggegeven bij elke € 15,= boodschappen.

  Lees meer
 • img

  Voetbalplaatjesacties bij SPAR Dirkshorn en Hoogwoud

  Ook voor de SPAR Supermarkten wordt het steeds interessanter een plaatjesactie door PromUnique te laten organiseren. In Dirkshorn en Hoogwoud hebben de lokale SPAR supermarkten een plaatjesactie ingezet. Alle leden zijn gefotografeerd en ontvangen een gratis spaaralbum, prachtig vormgegeven met mooie actiefoto's. Aan het einde van de actie is een ruilmiddag zodat iedereen een compleet album vol kan sparen.

  Lees meer
 • img

  "Op weg met ......."een actie met grote prijzen

  U start de actie "Op weg met...." en verloot prachtige prijzen, b.v. een auto, een scooter en een elektrische fiets. 8 weken lang kan er gespaard worden voor deelname aan deze geweldige actie.

  Lees meer
 • img

  Theateractie Fien & Teun bij de Agrimarkt Vlissingen

  PromUnique BV start met een bijzondere theateractie bij Agrimarkt in Vlissingen. Gedurende ruim 6 weken kan gespaard worden voor gratis theatertickets. Bij elke € 10,00 boodschappen een gratis zegels, op actieproducten een extra spaarzegel. Ook is er een meet & greet met Fien en Teun in de supermarkt en een kleurwedstrijd

  Lees meer