Spaaracties

PromUnique BV organiseert zowel lokale acties als ketenacties voor een groep van supermarkten. De acties zoals ontwikkeld door PromUnique BV kenmerken zich door de technische kwaliteit van de gebruikte materialen en de creativiteit van de vormgeving en communicatie. In al onze acties willen wij lokale samenwerkingen stimuleren en tot stand brengen.

De doelgroep zal zich aangetrokken voelen aan de acties mee te doen en dit ziet u terug in de resultaten van uw supermarkt. Of het nu een lokale sportplaatjes actie betreft of een ketenactie, onze acties kenmerken zich steeds weer door de opvallende uitstraling en de aandacht voor lokale samenwerkingen. Hierbij kan het gaan om samenwerking met sportverenigingen maar ook met andere lokale ondernemers die de acties ondersteunen of in de acties participeren. Deze samenwerkingen geven een extra dimensie en een meerwaarde aan onze projecten.

In alle gevallen zorgt PromUnique BV voor de coƶrdinatie van alle activiteiten die benodigd zijn om de samenwerking en betrokkenheid bij de acties te verkrijgen. Overeenkomsten worden hiertoe gesloten en afspraken gemaakt. Door deze werkwijze neemt PromUnique BV u al het regelwerk uit handen en kunt u zich als ondernemer richten op uw kerntaak, het runnen van uw supermarkt.

Beleving creƫren en samenwerken is onze kracht en daarin onderscheiden wij ons.

 • img

  Sportplaatjes sparen met de tafeltennis of judo vereniging

  Maar ook met de volleybal, handbal of zwemvereniging in een spaaralbum. De afgelopen jaren zijn veel sportplaatjesacties door PromUnique BV gerealiseerd!

  Lees meer
 • img

  Prikacties, Sponsoractie en theateracties

  PromUnique heeft krachtige prikacties zoals een bowlingactie, de actie Op weg met...., voor als u iets bijzonders heeft te vieren, en onze nieuwe theateracties ontwikkeld.

  Lees meer
 • img

  Unieke albums Dolfinarium en Wildlands

  De Spetterende Spaaractie samen met Dolfinarium Harderwijk, Het Werelds Spaaralbum een samenwerking met Wildlands Adventure Zoo. Twee bijzondere albums.

  Lees meer
 • img

  Voetbalplaatjes sparen, een groot succes!

  Voetbalplaatjes sparen is al jaren een succes, ook de plaatjes sparen van je lokale helden van de eigen vereniging zijn bijzonder succesvolle acties. De afgelopen jaren zijn veel voetbalplaatjes acties door PromUnique BV gerealiseerd.

  Lees meer
 • img

  Clubsparen en sponsoractie scholen

  Clubsparen kan ingezet worden met meerdere verenigingen. Een erg leuke en attractieve good will actie met een hoge betrokkenheid van de verenigingen in uw vestigingsplaats. U kunt deze actie ook inzetten als sponsoractie voor scholen.

  Lees meer
 • img

  NIEUW: Corso plaatjes sparen!!!

  PromUnique BV heeft een exclusieve loyaliteitsactie "Bloemencorso plaatjes sparen" ontwikkeld Geschikt voor alle supermarkten die lokaal samenwerken met hun klanten willen willen uitstralen De actie is b.v. geschikt bij aanvang van het seizoen van de bloemencorso's en de voorbereidingen naar het corso toe

  Lees meer